September 12, 2019
Cutout characters not downloading
Comments
(7)
September 12, 2019
Cutout characters not downloading
ISD, systems admin, skill diversified
Newbie 2 posts
Followers: 0 people
(7)

Can’t download cutout characters from asset library–get a blank popup window. See screen shots:

Now I need to rest after doing all the work to post this issue.

7 Comments
2019-09-13 10:45:23
2019-09-13 10:45:23

When I try to switch cutouts–that doesn’t work either.

Attachment

Like
(1)
>
Rudler
's comment
2019-09-13 10:48:28
2019-09-13 10:48:28
>
Rudler
's comment

If you have only one downloaded pose of that character, you will not be able to switch to another one.

Did you see the screenshot I posted in my previous answer to indicate the location of the Content folder? I explained in my first post about Assets, what the difference is for Characters compared with previous versions. Do not know if you have seen that blog:

http://blog.lilybiri.com/4-tips-assets-panel

Like
2019-09-13 10:37:28
2019-09-13 10:37:28

I inserted a screenshot, where the normal structure of the eLearning Assets folder under Public documents is shown. CP is installed on three systems here, and I never did see more than one Content folder.

Attachment

Like
2019-09-13 10:26:48
2019-09-13 10:26:48

I can download other assets, but just not the cutout characters.

BTW, which Content folder–there are several (see SS)

Attachment

Like
(2)
>
Rudler
's comment
2019-09-13 13:26:08
2019-09-13 13:26:08
>
Rudler
's comment

I think there is some kind of permissions thing going ont b/c you can see from my downloads list there’s no characters on it.

Attachment

Like
>
Rudler
's comment
2019-09-13 15:16:45
2019-09-13 15:16:45
>
Rudler
's comment

Had the same problem after installing patch. It was solved after deleting the Content folder and clearing the Preferences, Still not sure you tired that.

Like
2019-09-13 07:55:31
2019-09-13 07:55:31

Can you start by clearning the Preferences, please?

Check if you have the fodler eLearning Assets in Public Documents (win)?  Delete the Content folder while CP is closed and restart Captivate/ Try the Assets panel again: either for the default Characters under the first tab, of ro other characters under Discover.

Like
Add Comment