July 15, 2019
Parenthesis not showing in test question answers
Comments
(7)
July 15, 2019
Parenthesis not showing in test question answers
Newbie 8 posts
Followers: 2 people
(7)

On some, not all, of my question slides the right parenthesis “)” isn’t showing up after answer options C and D.  I was clicking around in that general area and got them to appear for one of my questions, but I haven’t been able to reproduce that success.

Seems like a bug…has anyone found a workaround?

FYI…I’m pulling the questions for a test pool if that matters.

v/r

Jay

7 Comments
2019-07-16 10:50:09
2019-07-16 10:50:09

Here’s what it looks like if this helps at all.

Attachment  

Like
(3)
>
JayC_in_WV
's comment
2019-07-16 12:09:28
2019-07-16 12:09:28
>
JayC_in_WV
's comment

Exact version number! You find it under Help, About Captivate.

You mean those parentheses, not in the answer itself but in the numbering.  Are you using a custom theme? Did you try to switch to another numbering style to see if you have same issues?

Like
>
Lieve Weymeis
's comment
2019-07-16 14:58:51
2019-07-16 14:58:51
>
Lieve Weymeis
's comment

2019 Release 11.0.0.243

I’m not using a custom theme…I added a background image. I changed the numbering style and that worked.  I changed it, then changed it back, and that corrected the problem.  I haven’t had a need to change the style before and forgot that was possible.

Thank you again for the help Lieve.

Jay

Like
>
JayC_in_WV
's comment
2019-07-16 15:01:26
2019-07-16 15:01:26
>
JayC_in_WV
's comment

You are still on the very first version of that release. Two upgrades have been missed:

to 11.0.1.266

To 11.5.0.476 about a month ago.

Please upgrade!

Like
2019-07-16 10:48:55
2019-07-16 10:48:55

Godo Morning Lieve.

I’m using 2019 and I’m using 90% of the slide width on the master for the answers.  It’s only happening on some of the slides…answer length doesn’t seem to be a factor because some of the answers are a single word and the parenthesis still don’t show up.

 

Like
(1)
>
JayC_in_WV
's comment
2019-07-16 10:50:11
2019-07-16 10:50:11
>
JayC_in_WV
's comment

Will try to double-check but can you give me the full version number? It could be 11.5.0.476 or 11.0.1.266.

Like
2019-07-16 07:52:52
2019-07-16 07:52:52

Which version do you use?  Are you talking about a non-responsive or a responsive project?

Check the quizzing master slides, is the answer area convenient for the length of the answers?

Since I never have seen a similar question, I doubt very much that this can be a bug.

Like
Add Comment